Forælder i klubben

Velkommen til Espergærde Basket

Når dit barn spiller basketball hos Espergærde Basket, bliver han/hun en del af et fællesskab. Som forælder er du også en vigtig del af dette fællesskab!

I løbet af sæsonen vil der være brug for din hjælp til afvikling af hjemmekampe, transport af spillere til kampe på udebane, og ikke mindst som en aktiv forælder i hallen til diverse arrangementer.

Vi opfordrer dig til at læse de 10 forældrebud,

Hold styr på aktiviteterne via Holdsport

Alle træninger, kampe, møder og sociale arrangementer kan findes i holdsportkalenderen. Det er meget vigtigt, at du melder til eller fra til alle aktiviteterne på Holdsport.

Du kan benytte chatfunktionen på Holdsport til at stille spørgsmål til en aktivitet eller kontakte hele holdet eller trænerne.

Kontingent betales via Holdsport. Alle spillere, der deltager i kampe, skal have en profil på appen MVP, som bruges til elektronisk protokol ved afvikling af alle basketballkampe

Basketball: sjov og action for alle fra barn til ung

Basketball er en underholdende sport med masser af scoringer og action hele tiden. Kom og hep!

Fra U7 til og med U15 spilles kampene som Grand Prix. Grand Prix er små turneringer for 3-5 hold, som typisk afvikles om søndagen. Der spilles 6 Grand Prix i løbet af sæsonen, og holdene skiftes til at være værter.

Når vi er værter for et U7, U9, U11 eller U13 Grand Prix, har vi brug for mange forældre. Forældrene hjælper med at gøre klar til kampene, betjene dommerbordene og sælge kaffe i kiosken. Man sidder altid to sammen ved dommerbordet, så du kan sagtens melde dig, selvom du ikke ved noget om basketball. Vi har brug for, at alle hjælper. Det er super hyggeligt at afholde Grand Prix, når alle hjælper til.

Hvis du er nysgerrig, kan du læse børnebasketballreglerne eller se en hurtig oversigt over reglerne.

Det forventer vi af dig som forælder

  • I støtter op og sørger for, at barnet kommer til træning og kampe
  • Bak op om holdets og klubbens arbejde – jeres indsats bliver værdsat
  • Særligt hjemmebanestævner skal løftes fælles
  • I sikrer, at barnet har det nødvendige udstyr og tøj
  • I viser støtte til hele holdet, ikke kun jeres eget barn
  • I behandler trænere, dommere og andre forældre med respekt
  • I skal være et godt forbillede ved at udvise positiv adfærd under kampe og træning

Når det "bare spiller"