Piger U9 (årgang 2015)

Velkommen

Velkommen til basketballholdet for piger født i året 2015 eller senere! 🏀


Uanset om du er helt ny i basketballverdenen eller har spillet før, er du mere end velkommen til at være med. Det vigtigste for os er dit ønske om at lære og have det sjovt undervejs.


Vores trænere er ikke kun dygtige, men også venlige og imødekommende. De vil guide dig igennem de grundlæggende færdigheder og teknikker i basketball, samtidig med at de opmuntrer til samarbejde og fællesskab både på banen og udenfor. Hos os handler det ikke kun om at blive bedre til basketball, men også om at opbygge venskaber og have det sjovt sammen.

Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med basketball eller bare vil være med til en prøvetræning for at se, om det er noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte en af vores trænere. Det er vigtigt at du ikke bare møder op, da træninger kan blive flyttet m.v.

Vi ser frem til at møde dig i hallen! 🌟

Trænere

Profile Image
Træner
Lise Charny-Brunet
Profile Image
Træner
Claire Inez

Holdkalender

Tilmeld dig holdet

Lige nu kan du spille gratis med frem til sommerferien. For at komme til prøvetræning, skal du indtaste dine oplysninger herunder. Vi opkræver ikke kontingent for de træninger du deltager i som prøvemedlem frem til sommerferien i 2024 og du binder dig ikke til at tilmelde dig 2024/2024 sæsonen.

500,00 kr. 1. jan